en populär rätt som jag gjorde på sista restaurangerna jag jobbade.

Inte säsong för potatisen, men kommer snart, går att göra med små gamla potatis med, är färsk potatis, pressad vitlök, olja persilja som får va i ugnen och röra om i bland, 220 grader vanlig ugn en 40 minuter ungefär. strö över salt svartpeppar med. fläskfile black and white, bryna fläskfile i het panna, lägg sen i ugnen och fyll på lite vatten , salt svart peppar grov malen eller vit peppar. vänd på den i bland på 170 grader. Kan ta en 15 till 20 minuter. Man får skära en bit och se hur den är. tryffelsås på halva, rödvinssås med lite tryffel, går att ta falsk tryffel fårticka för syns skuld går bra med rödvins sås med. persilja på. andra halvan av talldriken bearnasås du gjort själv eller köpt lätt att göra själv, räkor på och dill färsk riven över.

Det här är en inspiriation, kommer mer noga recept på såser och maträtter i bloggen.

3 kommentarer

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *